Future Frictions Godsheide

“Hola! De toekomst loert om de hoek!”

‘Future Frictions’ verwijst naar een tentoonstelling die momenteel loopt in Z33. Deze tentoonstelling bevat mogelijke toekomstscenario’s voor de wereld waarin wij wonen en leven.  Daarom sluit het tentoonstellingsidee goed aan bij al die plannen die men heeft voor Godsheide.

Dankzij eerdere contacten vanuit De Unie Godsheide met onderzoekers van de Universiteit Hasselt hebben wij een activiteit in elkaar gestoken rond toekomstvisies voor Godsheide. Voor deze activiteit zijn we op zoek gegaan naar een hele schare Godsheidenaren die gedurende een weekend aan de slag gaan om ideeën te verzamelen.

De workshop in Godsheide is participatief en co-creatief; twee mooie woorden om uit te leggen dat we met zijn allen, samen dus, zijn gaan zoeken naar de toekomstbeelden die we in Godsheide voor ogen hebben.  Een pittige maar zeer leuke samenwerking!

Het resultaat zal te zien zijn tijdens een presentatie, de zogenaamde ‘Apero’, op vrijdag 12 december in Z33 Hasselt. Op deze presentatie is iedereen welkom.

Geraak je die dag niet in Hasselt? Geen nood, de resultaten van dit boeiende werkstuk zal je ook kunnen bewonderen op onze eerste seizoenswissel-activiteit, zondag 21 december in Godsheide-centrum. We houden je op de hoogte!