Méér gebuur

De inwoners van Godsheide (Malpertuus, Centrum, Wolske) terug dichter bij elkaar te brengen ondanks de ‘fysieke hindernissen’ van kanaal en Universiteitslaan.

Méér gebuur!

De Unie Godsheide communiceert héél graag over datgene dat ons bindt. Zo hebben wij in het verleden al wat promotie gemaakt voor activiteiten vanuit de school, Scouting Godsheide, het WK op groot scherm, Godskesfies (open voor àlle Godsheidenaren!), zandstraat speelstraat, KVLV-activiteiten, etc … , maar dat kan nog meer en nog beter. Organiseer je iets voor je buurt of voor je omgeving, laat het dan ook weten via De Unie. Want hoe meer zielen op een activiteit, hoe meer vreugd. Ook achteraf-info is steeds welkom. Beelden van en verhalen over een succesvolle activiteit zijn steeds welkom.

Godskesfies

Tijdens Godskesfies hebben we ons als vereniging kunnen presenteren aan het talrijk opgekomen publiek. Bij een nieuwe vereniging hoort een presentatie, een logo, een babbel en … een geboortecadeautje: onze snoepzakjes gingen dan ook vlot van de (kinder-)hand. 

We want You!

Bedoeling is dat we in de toekomst willen inzetten op meer gebuur. Om het met een duurder woord te zeggen: gemeenschappenvorming.  Dat kan gaan van een culturele activiteit tot een doodgewone pint aan het kanaal, op de brug, … Wil je hier aan meewerken, of heb je ideeën om ons bij elkaar te brengen, laat het ons dan weten!