Helpende Handen voor De Unie

De Unie Godsheide is in de loop van haar prille bestaan uitgegroeid tot een kleine maar hechte groep van geëngageerde mensen uit Malpertuus, Godsheide centrum en Wolske. De Unie wil actief zijn op heel wat vlakken en daarom hebben we zo nu en dan mensen nodig die ons kunnen helpen om acties te realiseren.  

geen zin om een grote rol op te nemen, maar wel interesse om je hier en daar eens in te zetten voor een leuke activiteit in je buurt?

Laat het ons weten! We willen een poule van buurtbewoners oprichten die we zo nu en dan kunnen vragen om in te springen. We denken hierbij bijvoorbeeld aan het helpen bij het verdelen van buurtbrieven, helpen tijdens seizoenswissels of het opnemen van een voorbereidende rol in een van de acties die we ondernemen.

Interesse?

Kom naar de seizoenswissel bij Vieke op zondag 20 december en maak je kandidatuur kenbaar! Kan je er niet zijn, laat dan zeker een berichtje via het algemene mailadres info@de-unie-godsheide.be  Willen we onze rol kunnen waarmaken, dan hebben we u nodig!