Café ‘Bij Vieke’ open voor één dag !

Er was heel wat beweging in Godsheide het afgelopen jaar. Kavels werden bouwrijp gemaakt, de eerste huizen rijzen stilaan uit de grond. In de verschillende werkgroepen werd en wordt er nog steeds intensief gewerkt aan een haalbare visie voor het Godsheide van morgen.

Kom het resultaat evalueren op zondag 9 december tussen 14 u en 21 u. We babbelen dan graag bij over alles wat er in Godsheide beweegt. Het verloop van de woonuitbreidingen, de visie op het dorpscentrum, de engagement van de stad en hoever we daar mee staan, …

2 gedachten over “Café ‘Bij Vieke’ open voor één dag !”

 1. Renaat,

  Sorry nogmaals, ik ben er niet tot mijn grote spijt. Het is zeker 20 jaar geleden dat ik daar nog ben geweest , en intussen mis ik het huidige gezelsschap .

  MVG

  Jan

  Ps 7/12/2018=aanwezig

  Like

Reacties zijn gesloten.