Vrijwilliger — Doneur

STEUN ONS BURGERINITIATIEF

word vrijwilliger

Word vrijwilliger!

Heb je wat vrije tijd?

Interesse in gereedschappen?

Vervoeg dan ons ploegske! 

Heel eerlijk:
wij kunnen àlle hulp gebruiken. Wat ook jouw professionele achtergrond is of welke talenten je ook hebt … er is altijd wel iets dat wij kunnen gebruiken bij de godskes.bieb! 

Wij hebben verschillende kleine werkgroepjes, Om je een idee te geven wie mee kan aansluiten, geven we hier een korte beschrijving van enkele basistaken

   • Gereedschapsbibliothecarissen
   • Gereedschapsherstellers
   • Administratieve hulp
   • Communicatie

Jobvereisten:
zin om te glimlachen naar leden en passanten ;-) 

donneer

Schenk! Doneer! Geef!

Er zijn twee manieren om ons te helpen, hetzij in natura of financieel.

In natura:
Hoogwaardig, repareerbaar gereedschap is altijd welkom. Dus alles wat onze gereedschapsbibliotheek zou kunnen aanvullen. Stuur een foto van een mogelijke schenking naar info@godskesbieb.be.

Contant:
Je wilt zelf geen gebruik maken van het gereedschap, maar je wil ons toch steunen? Sluit je dan aan door een bedrag te doneren of een cadeaubon te krijgen. Laat het ons weten op onze lidmaatschapspagina !

Sponsor godskes.bieb! 

Kortom: hoe meer middelen we kunnen verzamelen, hoe meer gereedschap we kunnen aanbieden in onze biblioteheek. Daarom is godseks.bieb meer dan vragende partij voor bijkomende middelen. Elke Euro is meer dan welkom. 

Verbind je naam, je organisatie, je bedrijf aan een positief, duurzaam en verbindend project als godskes.bieb en surf mee met ons. In ruil voor een financiële sponsoring of ondersteuning in natura (gereedschap, inrichting, faciliteiten, diensten, …) nemen wij je met veel plezier op in onze communicatie en activiteiten.  

Interesse?

Stuur een berichtje naar info@godskesbieb.be.

Of bel  0479 / 85 02 83