Potluck (Pottengeluk)

Godske picknickt op een leuke locatie...

Poltluck

Een potluck is een publiekspicknick waarbij elke deelnemer of familie eten meebrengt en deelt met alle andere aanwezige gasten. 

De bedoeling is dat men net iets meer meebrengt dan het aantal deelnemers waarmee men zelf komt. Iedereen welkom, deelname is gratis.

 De Unie Godsheide voorziet drank aan democratische prijzen, zo hoef je zelf niet te sleuren met bakken en flessen (zelf je drank meebrengen is uiteraard ook toegelaten).

Hou je mailbox in de gaten voor de volgende datum.

Dit zijn de huisregels :-)

Regel 1. De Unie Godsheide zorgt voor stoelen en een tafel waar je je eten op kwijt kan en vooral een verrassende picknickplek. Letterlijk een verborgen parel in hartje Godsheide!!!  Afspraakplek wordt een weekje op voorhand medegedeeld. Van daaruit leiden bordjes jullie naar de uitzonderlijke picknickplek.

Regel 2. Breng je eigen zelve mee, en bij uitbreiding heel je gezin, je oma, de buren en je huisdieren. Jong, oud, nieuwe inwoner, geboren en getogen in Godske, …  Een publiekspicknick is pas echt geslaagd als iedereen er is!

Regel 3. Breng mee wat je wil delen. Drank, een taart, kleine hapjes, dessertjes, slaatjes, eigen oogst,  …  maakt niet uit. Het hoeft niet veel te zijn en niet veel te kosten. Het is de sfeer en gezelligheid wat telt.

Regel 4. We delen elkanders eten en drank, maar niet elkanders bord en bestek. Een eigen bord en bestek is dus handig.

Regel 5. Een sport- of spelattribuut is ook altijd welkom! Breng mee die frisbee of petanqueballen!