Gereedschappen en materialen delen in Godsheide

Infomomenten deelinitiatief ‘Godskesbieb’ op 2 en 9 september

Een gereedschappen- en materialenbibliotheek vanaf nul opstarten in volle coronatijd bleek niet simpel te zijn. Je moet daar nu eenmaal voor kunnen samenkomen, overleggen, plannen smeden en de handen aan de ploeg kunnen slaan. Nu is het moment om aan de slag te gaan.  

We organiseren 2 infomomenten voor iedereen die interesse heeft in dit deelinitiatief.

Donderdag 2 september, 20.00u ontmoetingscentrum Godsheide, Kiezelstraat

Donderdag 9 september, 20.00u ontmoetingscentrum Malpertuus, Vossenbergstraat

Kom af, maak kennis met De Unie Godsheide (als je ons nog niet ontmoet hebt), het idee en de voordelen van het uitlenen van gereedschappen en materialen in een dorp als Godsheide en help ons dit idee realiseren.

We hebben alvast een goed draaiboek, een uitleenlocatie en een mooi startbudget van de stad Hasselt om de gereedschappenbibliotheek op te starten. Kom af en luister naar wat de Godskesbieb voor jou kan betekenen.

We zorgen voor een drankje, een hapje en een aangename, bondige presentatie. Na het infomoment is er tijd voor een nababbel over de andere dingen die ons verbinden in Godske.

Inschrijven via godskesbieb@de-unie-godsheide.be  is wenselijk maar niet verplicht. Lukt het niet om aanwezig te zijn op een van de infomomenten, maar wil je wel op de hoogte blijven, registreer je dan via hetzelfde mailadres.