Heeft de stad een plan voor Godsheide?

Ook benieuwd wat nu de plannen zijn voor de nieuwe woonuitbreidingsgebieden in Godsheide?

Waar komen die nieuwe woningen nu precies en wanneer wordt daarmee gestart? Hoe zit het nu met de nieuwe school? Is er nog een manier om vragen of bemerkingen rond de plannen te formuleren?

Jullie zitten waarschijnlijk net zoals wijzelf nog met heel wat vragen. Vandaar ook dat we een tijdje geleden bij het stadsbestuur hebben aangedrongen om een informatie-sessie te organiseren naar alle Godsheidenaren toe, om de nodige tekst en uitleg rond de plannen te geven.

Kom naar de infomarkt op 27 januari

De datum voor deze informatiesessie ligt ondertussen vast: woensdag 27 januari zal er een informatie-moment voorzien worden waarbij iedereen welkom is. Het infomoment zal doorgaan in de vorm van ‘informatie-eilanden’, waarbij jullie vanuit het Stadsbestuur uit toelichting krijgen rond bepaalde onderwerpen die worden gegroepeerd rond een specifieke problematiek of ‘eiland’: de plannen van de projectontwikkelaars, het leefkwaliteitsplan van de stad, water en groen-beheer, mobiliteit,…

Idee is dat jullie tussen 16:00 en 20:00 uur vrijblijvend deze verschillende ‘eilanden’ kunnen bezoeken, en telkens een woordje uitleg krijgen van de verantwoordelijke stadsdiensten in kwestie of waar jullie uiteraard ook jullie vragen aan de betrokken diensten kunnen stellen.

Vanuit de Unie Godsheide zijn we ook erg benieuwd om inzicht te krijgen in de plannen en ontwerpen die er voorzien zijn voor Godsheide. We rekenen dan ook op een sterke en actieve opkomst van de inwoners van Godsheide om samen met jullie te kunnen bekijken of de plannen en vooruitzichten een positieve vooruitgang betekenen voor Godsheide in al zijn aspecten… Kortom, een uitgelezen kans om je mening te vormen over de toekomst van Godsheide!

Praktisch

Iedere Godsheidenaar heeft vanwege de Stad Hasselt een uitnodiging ontvangen. Graag geven we jullie nog even de datum en locatie mee:

Wat? Informatie-sessie over de toekomst van Godsheide
Wanneer? Woensdag 27 januari, tussen 16:00 en 20:00 uur
Waar? Ontmoetingscentrum Godsheide Centrum (parochiezaal)