Leen jij straks de kroketten-machine van een godsheidenaar?

Je kent het wel … materialen die veel plaats innemen in je woning of die je maar een paar keer per jaar nodig hebt. Kortom, materialen die je perfect zou kunnen delen met je dorpsgenoten.

Samen met enkele vrijwilligers willen wij onze schouders zetten onder dit idee en in de garage van de pastorie Godskesbieb opstarten. Een deelplek waar je allerlei gereedschap en materialen kan (ont)lenen. Iedereen wint: het dorp, het milieu, maar vooral: jijzelf!

Ons voorstel maakt kans op een startpremie van 5.000€ van de stad Hasselt. Stemmen is dus de boodschap !

en daar hebben we stemmen voor nodig. Véél stemmen. Dus ook jouw noodzakelijke stem! Geef ons 2 minuten van je tijd en geniet straks zelf mee van de voordelen van de Godskesbieb.

Breng  tot 14 februari je stem uit voor de Godskesbieb via https://www.hasselt.be/nl/burgerbudget 

Iedere inwoner van Hasselt, ouder dan 16, kan zijn of haar stem uitbrengen. Meerdere stemmen per gezin zijn dus mogelijk. 

Heb je zelf materialen die je graag ter beschikking zou willen stellen, wil je misschien meehelpen, wil je je alvast op de voorlopige lijst plaatsen als kanidaat-lener: laat een berichtje via godskesbieb@de-unie-godsheide.be en wij houden je op de hoogte!

Stem en deel deze boodschap. Wijn er alvast klaar voor.