Nog even en dan gooien we de cafédeuren van ‘Vieke’ weer open !

De Unie Godsheide heeft het afgelopen jaar allesbehalve stilgezeten. Op zondag 17 december is iedereen welkom tussen 10 u en 22 u en babbelen we graag bij over alles wat er in Godsheide beweegt. De start van de woonuitbreidingen, het fietspad, parkeren in het dorp, de engagement van de stad en hoever we daar mee staan, …

15 U: OPTREDEN JONASCH VAN ESCH

Jonas zijn werk omschrijven is een moeilijke, maar neem het van ons aan; dit is een muzikant die je moet meegemaakt hebben. Een soort van adhd-zanger/ muzikant die je anderhalf uur ambiancetrip. Ideaal voor Vieke.

Jonas is, naast zanger en accordeonist/toetsenist, vooral ‘entertainer’. Hij is een veelgevraagde gast op feesten en evenementen waar hij moeiteloos iedereen aan het zingen krijgt. Vanuit deze passie is ook zijn eerste single ontstaan.


‘Alle dagen feest’ werd intussen live al veelvuldig uitgetest op een breed publiek.

Op heel wat plaatsen waar Jonas heeft gespeeld is het evidente dansje al een begrip. Jonas is dus klaar om ook Godsheide aan het dansen en zingen te krijgen.

Jonas was in 2015/2016 initiatiefnemer van het erfgoedproject ‘Storysongs’. Oude, streekgebonden liedjes kregen een nieuw leven door bewerkingen van jonge en beloftevolle bands. Deze liedjes werden verzameld op een fijne CD.

Kortom een zondagnamiddagconcert, in het beste café van Godske, dat je zeker niet mag missen!

Bekijk recent werk: https://www.youtube.com/watch?v=Rq9w7239HTc