Seizoenswissel december: een zondagje terug in de tijd …

Met de laatste seizoenswissel van het jaar houdt De Unie Godsheide het bij een beproefd concept:  een praatcafé bij Vieke, “onder de toren”,  op zondag 20 december van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds.  

Na anderhalf jaar hard werken en met vier succesvolle seizoenswissels op de teller, heeft De Unie meer dan genoeg gespreksstof vergaard voor een dagvullende winteractiviteit. Daarom willen we de actie van vorig jaar -remember de uitzinnige cafésfeer!- voor een stuk herhalen en koppelen aan een café-activiteit bij uitstek: toogpraat, buurtontmoetingen en caféspelen.

We gaan terug in de tijd en herstellen de beproefde rol van het café in ere: na de mis gaat café “onder de toren” open; je kan vanaf 10u00 terecht bij “Vieke” om een pot te kaarten, een kop koffie of een stuk vlaai te consumeren of een toogbabbel te placeren.

Niks moet, alles mag!

Zin in een gezelschapsspel? Breng zelf iets mee of geniet van de caféspelen die we voorzien hebben. Zin om nog eens een pot te kaarten? Het kan de hele dag, maar spring zeker binnen rond 15u00, want dan koppelen we individuele kaartkandidaten aan elkaar.  Weemoed naar de tijd van toen? Met muziek uit de jaren stillekes en unieke foto’s van het Godsheide van vorige eeuw, nemen we je mee terug op een geschiedenistrip door het Godske van weleer!  Koffieke? Stukske vlaai? Druppelke? Bij Vieke moet je zijn!

De Unie Godsheide wil jullie allemaal ontmoeten en de kans geven om eens gezellig bij te praten. 2016 zal een jaar worden waarin heel wat plannen voor de (ruimtelijke) toekomst van Godsheide concreet zullen worden gemaakt. Dit geeft stof tot discussie. Wat vonden jullie van de afgelopen seizoenswissels? Heb je zelf ideeën of meningen over de toekomst van Godsheide? Wil je ook wel eens je handen uit de mouwen steken voor je omgeving?

Mis zondag 20 december  niet en kom uitzonderlijk genieten van de unieke setting van café “onder de toren”! Een authentieker cafédecor dan Vieke vind je niet!