Warm Aanbevolen, het vervolg …

Iedereen die heeft meegeholpen aan het erfgoedproject ‘Warm Aanbevolen’, eind vorig jaar, zal het kunnen beamen: een succesvol initiatief van de stad Hasselt waarbij de identiteit van Godsheide duidelijk in de verf werd gezet: een warme en hechte gemeenschap van mensen in een rustig en groen landschap. Iedereen herinnert zich de tentoonstelling in het ontmoetingscentrum nog.

Wel, De Unie Godsheide heeft in overleg met Erfgoedcel Hasselt bekomen dat de foto’s uit de tentoonstelling een tweede leven zullen krijgen op het internet. Alle foto’s staan ook in de erfgoedbibliotheek www.hasel.be , maar om ze geen digitaal stof te laten vergaren, brengen wij ze via de Facebookpagina opnieuw onder de aandacht. Regelmatig zullen we enkele foto’s posten. Herken je mensen op de foto? Heb je nog verhalen? Zelf nog oude foto’s liggen? Zit dan niet stil, maar reageer! Hoe meer we het erfgoed van Godsheide in de kijker kunnen zetten, hoe beter. 

Kortom, wat groepen als ‘Djie Zeit Van Hasselt As Djie…’ betekenen voor héél Hasselt, willen wij proberen waar te maken voor héél Godsheide.  In het oog houden, dus!